Aarhus Universitets segl

Happy Hours – dobbelt op på faglighed

Seminarrækken Happy Hours – dobbelt op på faglighed har til formål at give dig en dybere forståelse af komplekse problemstillinger og ledelsesudfordringer ved at undersøge dem med en tværfaglig vinkel.

Vi fokuserer på at dele viden og værktøjer fra forskere på tværs af to eller flere fakulteter kombineret med praktisk erfaring og indsigt fra ledere og specialister i private og offentlige organisationer.

Det sikrer dig en bredere og mere nuanceret forståelse af de emner, der bliver diskuteret, med en glidende kobling mellem teori og praksis.

  • En tværfaglig tilgang til udfordringer – uanset din baggrund

Seminarerne er en unik mulighed for ledere og specialister for at få en tværfaglig tilgang til de udfordringer, de står overfor, samt at få nye perspektiver og værktøjer til at håndtere dem. Seminarerne er tilrettelagt, så du går derfra med ny viden og inspiration, uagtet din faglige baggrund og erfaring inden for emnet.

  • Gense studiekammerater og udvid dit netværk

Hvert seminar er planlagt, så du også har gode muligheder for at gense tidligere studiekammerater og udvide dit netværk på tværs af uddannelser fra Aarhus Universitets fem fakulteter.


Sådan foregår det

Morgen- eller fyraftensmøder

Seminarerne holdes som morgen- eller fyraftensmøder. Hvert seminar er unikt og kan indeholde et miks af oplæg, debat, interaktion med deltagerne og netværksmuligheder.

Aktuelle problemstillinger

Seminarerne vil være bygget op omkring en række aktuelle problemstillinger inden for områder som ledelse, kommunikation, teknologi, samfund, etik, sundhed og miljø.

Debat og spørgsmål

Der vil være mulighed for spørgsmål og kommentarer fra deltagerne, så du kan være med til at præge debatten.

Klare takeaways

Hvert seminar afsluttes med en opsamling af de mest relevante takeaways og praktiske råd til at tackle komplekse problemstillinger i arbejdslivet.


Læs mere om forårets Happy Hours og tilmeld dig

Skab succes med strategi
Fremtidens hybride arbejdsplads

Er du alumne?

Seminarerne er gratis og åbne for alle medlemmer af Alumnenetværket på Aarhus Universitet. Både alumner, studerende, nuværende medarbejdere og tidligere ansatte kan blive medlem.