Aarhus Universitets segl

Aarhus Universitets Alumnenetværk

- et univers af viden og relationer

Happy Hours – dobbelt op på faglighed

Seminarrække med fokus på at give dig en tværfaglig forståelse af komplekse problemstillinger og ledelsesudfordringer. Her kombineres viden og værktøjer fra forskere på tværs af fagligheder og praktiske erfaringer og indsigt fra ledere og specialister.

Eksklusivt for medlemmer af Alumnenetværket.


Vælg fakultet og se alumneforeninger

Aarhus BSS

Alumner fra Aarhus BSS får et stort udvalg af medlemsfordele. Aarhus BSS er en fusion af det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet (AU), Handelshøjskolen i Aarhus (ASB), det tidligere Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning og/eller Aarhus BSS - som alle enhederne hedder i dag.

Som medlem får du eksklusive eventinvitationer, nyheder og tilbud. Se alle fordele her. Det koster ikke noget at blive medlem, men det kræver, at du registrerer dig og holder dine oplysninger opdateret.

Arts

Arts er i dag et af Nordeuropas største forsknings- og uddannelsesmiljøer, der beskæftiger sig med menneskets kulturelle og sociale udtryks- og praksisformer, og bidrager med højeste kvalitet inden for uddannelse, forskning, talentudvikling og vidensudveksling.

Arts udbyder en række forskellige uddannelser fordelt på tre institutter, DPU-Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Institut for Kommunikation og Kultur samt Institut for Kultur og Samfund.

 

Alumneforeninger

DPU - Danmarks Pædagogiske Universitetsskole

Alumneforeningen for Uddannelsesvidenskab

Alumnenetværk for IT-didaktisk design

Foreningen for Generel Pædagogik

Foreningen for masters i voksnes læring og kompetenceudvikling og professionel vejledning

Foreningen for Pædagogisk Sociologi

Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme

MEM-netværket - For mastere i ledelse af uddannelsesinstitutioner

Pædagogisk Antropologisk Forening

Pædagogisk Filosofisk Forening

IKK - Institut for Kommunikation og Kultur

Alumneklub for Digital Design og Informationsvidenskab

LinkedIn-gruppe for Digital Design og Informationsvidenskab

Kandidat- og alumnenetværk for Kunsthistorie

LinkedIn-gruppe for Litteraturhistorie

Alumnenetværk for Erhvervssprog og international Erhvervskommunikation, Engelsk og Engelsk Sprog, Litteratur og Kultur

Alumnenetværk for Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation, Fransk

Alumnenetværk for Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation, Spansk

Alumnenetværk for Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation, Tysk

Alumnenetværk for Fransk Sprog, Litteratur og Kultur

Alumnenetværk for Spansk og Spanskamerikansk Sprog, Litteratur og Kultur

Alumnenetværk for Tysk Sprog, Litteratur og Kultur

Alumnenetværk for Master i Konferencetolkning

Alumni network for Intercultural Studies

IKS - Institut for Kultur og Samfund

Antropolog Alumner, Aarhus Universitet

Filibid - Kandidat- og alumneforening for filosofistudiet

KALIF - Idéhistories Kandidat- og AlumneForening

MSA Forum for mastere i sundhedsantropologi

Health

På Health udbyder vi uddannelser inden for hele det sundhedsvidenskabelige felt, bl.a. medicin, odontologi, idræt, tandplejer og folkesundhedsvidenskab. 

Fakultetet huser fem sundhedsvidenskabelige institutter, hvor vi bedriver forskning på højeste internationale niveau – fra grundforskning til forebyggelse, diagnosticering og behandling. Og vi arbejder tæt sammen med Aarhus Universitetshospital og hospitalerne i Region Midtjylland om den kliniske forskning og undervisning.

 

Følg os på LinkedIn og få nyheder om sundhedsvidenskabelig forskning og tilbud om faglige arrangementer.

 

Alumneforeninger

Alumneforeningen Idræt

Natural Sciences

Natural Sciences huser fagområderne biologi, fysik og astronomi, kemi, geologi, matematik, datalogi, molekylærbiologi og nanoscience.

Natural Sciences’ alumnenetværk er tæt forankret i fakultetets stærke fagmiljøer. Vores ambition er, at tidligere studerende og kolleger gennem netværket får adgang til ny viden og forskning, samt møder nye og gamle kontakter, der alle deler samme faglige interesse.

Når du har tilmeldt dig netværket, kan du via de faglige indgange finde forskellige arrangementer, nyheder og tilbud inden for dit fagområde. Du kan også tilmelde dig institutternes alumnegrupper på LinkedIn, så modtager du løbende nyheder fra dit gamle fagmiljø og indgår i netværket, der er knyttet op på en fælles uddannelsesmæssig og faglig interesse.

Velkommen!

Technical Sciences

Technical Sciences huser fagområderne ingeniørvidenskab, miljø, bioscience, husdyrvidenskab, samt agro- og fødevareområdet.

Technical Sciences’ alumnenetværk er tæt forankret i fakultetets stærke fagmiljøer. Vores ambition er, at tidligere studerende og kolleger gennem netværket får adgang til ny viden og forskning, samt møder nye og gamle kontakter, der alle deler samme faglige interesse.

Når du har tilmeldt dig netværket, kan du via de faglige indgange finde forskellige arrangementer, nyheder og tilbud inden for dit fagområde. Du kan også tilmelde dig institutternes alumnegrupper på LinkedIn, så modtager du løbende nyheder fra dit gamle fagmiljø og indgår i netværket, der er knyttet op på en fælles uddannelsesmæssig og faglig interesse.

Velkommen!