Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gode råd om networking

Netværk er kernen af vores arbejde hos AU Alumni. Vi vil gerne hjælpe vores voksende netværk med over 30.000 medlemmer med at forstå relevansen og vigtigheden af at netværke samt med at blive gode til det.

Sammen med alumne og netværksekspert Charlotte Junge inviterer vi dig med på en netværksrejse, hvor vi grundlæggende forklarer, hvad det vil sige at netværke, og hvordan du opbygger netværksrelationer, der er gavnlige for alle. Desuden får du værktøjer, råd og eksempler på, hvordan du netværker i praksis. Og vi lover dig, at når du har læst bogen, vil du være klædt på til at netværke, så det ikke føles akavet og grænseoverskridende, men tværtimod meget berigende.

Vigtigheden af Networking for AU studerende

Gratis e-bog: The Networking Journey

The Networking Journey er en lille håndbog, der er fyldt med idéer til at hjælpe dig med at opbygge dit netværk. Bogen er lavet af AU Alumni for at hjælpe dig på vej og blive god til at netværke. Den giver dig praktiske råd om alt lige fra at tage netværkshatten på til at organisere netværksmøder. Den er skrevet i samarbejde med netværksguru (og alumne) Charlotte Junge. The Networking Journey giver dig selvtillid og værktøjer, som du kan bruge, når du møder mennesker, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Hent en gratis e-version

 

Se uddrag fra bogen:

 

Mediet understøttes ikke. indsæt en korrekt URL til video fra YouTube.

Q&A om netværk

Har du brug for at komme i kontakt med nogen, har du begået en netværks-brøler, eller har du svært ved at se det store billede? Vi har bedt vores medforfatter af The Networking Journey om at svare på spørgsmål om netværk i vores LinkedIn gruppe.