Gå gratis på Folkeuniversitetet

Alumner, som er medlem af AU's alumnenetværk, kan hvert semester gratis tilmelde sig en af Folkeuniversitetets forelæsningsrækker i Aarhus, Emdrup (København) eller Herning.

Der er hvert semester et begrænset antal pladser, som fordeles efter ”først-til-mølle”-prin​cippet. Typisk får ca. 1.500 alumner gratis pladser til forelæsningsrækker på Folkeuniversitetet, og alle pladserne bliver ofte optaget inden for de første 24 timer, efter at den gratis tilmelding åbner.

Hvornår kan du tilmelde dig?

Den gratis tilmelding er typisk åben i en kort periode i januar og august, men hold øje med vores hjemmeside og nyhedsbreve fra AU Alumni (vi sender information til alumner med adresse i Danmark), hvor den præcise dato oplyses.

Alle gratis pladser er nu opbrugt for dette semester. Det vil blive muligt at tilmelde sig gratis forelæsninger igen i efteråret 2017, og vi forventer, at tilmeldingen vil åbne i midten af august 2017.

Hvordan foregår tilmeldingen?

Du kan finde en oversigt over forelæsningsrækkerne på Folkeuniversitetets hjemmeside, og du tilmelder dig under Specialaftaler, hvor du skal oplyse en aftalekode.

Se aftalekoden her (kræver at du er medlem og logger på)

Klik her for at blive medlem

God fornøjelse!