Få 40% rabat på erhvervshåndbøger

Forlaget Andersen

Særtilbud til alumner fra Forlaget Andersen

Som studerende ved Aarhus Universitet havde du gratis onlineadgang til alle Forlaget Andersens erhvervshåndbøger. Forlagets titler er ledelsesværktøjer på højeste niveau og bruges flittigt af mange af universitetsstuderende i hele Danmark.

Vi har fået mulighed for at tilbyde alumner fra AU 40% rabat på alle Forlaget Andersens titler, f.eks. HR Jura, Visionær Ledelse, Social Ansvarlighed, Klimaledelse, Kommunikationshåndbogen og Selskabsskat.

Normalprisen for en titel er 2.980 kr., men som alumne fra AU kan du få adgang for kun 1.788 kr.

Prisen er ekskl. moms for en titel og omfatter et års onlineadgang, spørgsmål/svar-mulighed til håndbogens redaktion og artikelforfattere samt et gratis årligt brush-up kursus.

Bestil på www.forlagetandersen.dk eller ring til abonnementschef Anja Nørgaard Mortensen, telefon: +45 35 11 35 12.

Bemærk: AU Alumni formidler alene tilbuddet. Hvis du har spørgsmål om tilbuddet, beder vi dig kontakte Forlaget Andersen.