Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Regler for medlemskab

Alumnenetværket - Vilkår for medlemskab

 

Hvem er netværket for
Alumnenetværket er et professionelt og socialt netværk for alle alumner (dimittender) fra Aarhus Universitet – inklusive fra uddannelsesinstitutioner, som er fusioneret med AU.  

Følgende kan imidlertid også blive medlemmer:  

  • Tidligere udvekslingsstuderende, som har tilbragt et eller flere semestre på AU 

  • Nuværende studerende, herunder udvekslingsstuderende, fra den dag de påbegynder deres studium 

  • Tidligere og nuværende medarbejdere

     

Formålet
Netværket er etableret for at understøtte udviklingen af stærke og livslange relationer mellem universitetet og vore alumner samt et engageret og udbytterigt samspil mellem alumner indbyrdes og mellem alumner, studerende og medarbejdere. Vi ønsker at hjælpe alumner med at bevare kontakten til hinanden, til nyheder, forskning og udvikling og andre ressourcer samt med at engagere sig i events, jubilæer samt forskellige former for frivillige alumni relations indsatser etc.

 

Hvad indebærer medlemskabet
Medlemskabet er gratis og er i sit udgangspunkt uforpligtende.  

Du har imidlertid ansvar for, at de oplysninger, som du giver os ved din tilmelding og løbende herefter, er korrekte og for at holde dem opdaterede. Det gælder selvfølgelig navnlig e-mail adresse, beskæftigelse og aktuelle interesseområder, så vores henvendelser til dig bliver så målrettede og relevante for dig som muligt – og når frem til dig. 

AU stiller en række services og tilbud til rådighed for netværkets medlemmer. Vore aktuelle medlemsfordele er beskrevet her.

 

Behandling af personoplysninger
Når du lader dig registrere som medlem af alumnenetværket, giver du samtidig dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i Alumnenetværket - Regler og retningslinier for behandling af personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.  

Dit samtykke til at modtage information fra os, baseret på en generel relevansvurdering ud fra oplysningerne om din uddannelse, geografi, nationalitet og beskæftigelse (stilling og organisation) - suppleret med de specifikke interesser, som på det givne tidspunkt fremgår af din profil - er således en integreret del af medlemskabet og kan derfor kun tilbagekaldes ved udmeldelse af netværket. 

Du kan imidlertid når som helst ændre dine supplerende interessetilkendegivelser - og dermed karakteren og omfanget af den information, som dit samtykke omfatter - i bunden af de e-mails, vi sender til dig eller ved at få tilsendt et direkte link her 

 

Medlemskabets varighed
Medlemskabet varer, indtil du måtte vælge at melde dig ud. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, skal du blot skrive til alumni@au.dk. Selvfølgelig vil vi gerne høre hvorfor, men det er selvsagt ikke et krav. 

Hvis du ændrer mening og ønsker at blive medlem igen, skal du også skrive til os på alumni@au.dk, inden du kan gentilmelde dig.