Folkeuniversitetet

Alumner og (tidligere) medarbejdere, som er medlem af AU's alumnenetværk, får hvert semester mulighed for at få en af cirka 1500 gratis pladser til forlæsningsrækker på Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup (København) eller Herning.

BEMÆRK:

  • De gratis pladser fordeles efter ”først-til-mølle”-prin​cippet.
  • Alle pladserne bliver som regel optaget inden for få timer, efter at den gratis tilmelding åbner.
  • AU Alumni er alene formidler af tilbuddet. Hvis du har spørgsmål vedrørende tilbuddet, beder vi dig kontakte Folkeuniversitetet direkte.

Hvornår kan du tilmelde dig?

Den gratis tilmelding er typisk åben i en kort periode i juni og december, men hold øje med vores hjemmeside og nyhedsbreve (vi sender information til alumner med adresse i Danmark, som har opdateret deres e-mail).

Er din profil opdateret?

Hvis du vil være sikker på at få besked, når der næste gang er mulighed for gratis tilmelding, skal du sørge for at holde din profil opdateret​, så vi kan sende dig meddelelser.  

Koden til en gratis plads er sendt til alumner og (tidligere) medarbejdere, som er registreret som medlem af netværket med adresse i Danmark.


Der bliver åbnet for tilmelding til efterårssemesteret 2018 den 25. juni kl. 10.00, og alle gratis pladser er nu opbrugt. Tilmelding til forårssemesteret 2019 åbner i december/januar.