Brug alumnenetværket som medarbejder

Viden om alumner og deres arbejdspladser, arbejdsopgaver og syn på Aarhus Universitet medvirker til udvikling og vækst på AU. Alumner bidrager også til rekruttering, undervisning og forskning på AU.

Som medarbejder ved Aarhus Universitet kan du også drage nytte af alumnenetværket! I tidens løb har Aarhus Universitet haft rigtig mange studerende - danske som internationale. Det betyder, at et væld af mulige samarbejdspartnere sidder ude i erhvervslivet med rødder tilbage til Aarhus Universitet - samarbejdspartnere, der kan give et indblik i erhvervslivet, bestemte brancher, problemstillinger mv.

Har du brug for hjælp til at finde og engagere alumner, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også selv blive medlem. Tidligere medarbejdere er også velkomne!

 

Eksempler på hvordan du som medarbejder kan få glæde af alumnenetværket

 • Udvid dit netværk
  Ud over at styrke dit eget netværk kan du også finde alumner, der har lyst til at være sparringspartnere, gæsteundervisere, deltage i forskningsprojekter og meget mere.
 • Deltag i arrangementer for alumner
  Vi giver dig mulighed for at deltage i mange inspirerende arrangementer.
 • Bidrag til forskningsprojekter og undervisning
  Vi er et forskningsbaseret universitet, som har brug for at samarbejde med virksomheder og organisationer om at udføre forskning, der kan blive brugt i undervisningen og gavne samfundet. Har du overvejet at inddrage alumner og deres virksomheder i din forskning og undervisning?
 • Aftagerpaneler
  Alumner med erfaring og viden om arbejdsmarkedet kan hjælpe os med at udvikle vores uddannelser, forskning og sætte den strategiske retning bl.a. ved at deltage i aftagerpaneler.
 • Markedsføring over for alumner
  Vi kan hjælpe med markedsføring relateret til AU og også hjælpe med at skabe kontakt til en større gruppe alumner på én gang – fx for at markedsføre et arrangement. Kontakt os for at høre mere!