Alumner ved Aarhus Universitet

Vælg fakultet og se alumneforeninger

Aarhus BSS

Alumner fra Aarhus BSS får et stort udvalg af medlemsfordele. Aarhus BSS er en fusion af det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet (AU), Handelshøjskolen i Aarhus (ASB), det tidligere Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning og/eller Aarhus BSS - som alle enhederne hedder i dag.

Som medlem får du eksklusive eventinvitationer, nyheder og tilbud. Se alle fordele her. Det koster ikke noget at blive medlem, men det kræver, at du registrerer dig og holder dine oplysninger opdateret.

Arts

Arts er i dag et af Nordeuropas største forsknings- og uddannelsesmiljøer, der beskæftiger sig med menneskets kulturelle og sociale udtryks- og praksisformer, og bidrager med højeste kvalitet inden for uddannelse, forskning, talentudvikling og vidensudveksling.

Arts udbyder en række forskellige uddannelser fordelt på tre institutter, DPU-Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Institut for Kommunikation og Kultur samt Institut for Kultur og Samfund.

Health

På Health bedrives forskning på højeste internationale niveau - fra grundforskning til forebyggelse, diagnose og behandling.

Fakultetet består af fem institutter og en række forskningscentre. Health udbyder uddannelser inden for hele det sundhedsvidenskabelige felt, bl.a. læge, tandlæge, idræt og folkesundhedsvidenskab.

Alumneforeninger

Alumneforeningen Idræt

Science & Technology

Hos Science and Technology finder du uddannelser inden for naturvidenskab, jordbrug, fødevarer og miljø - samt alle ingeniøruddannelserne.


Medlemsfordele


Deltag gratis i en forelæsningsrække på Folkeuniversitetet.

Modtag invitationer til faglige og sociale events samt netværksmuligheder

Få nyheder og tilbud eksklusivt for medlemmer af alumnenetværket

Bliv del af et eksklusivt netværk af i alt 30.000 alumner, studerende og medarbejdere


Hvad er en alumne?

Alumne, sb., fk.

Alumner, pl. 

En dimittend - altså en tidligere studerende, der har afsluttet sin uddannelse på Aarhus Universitet.

________________________________________________________________________________________

 

 

 

Se i videoen hvad det betyder at holde en livslang relation.


Foto: Lars Kruse, Lise Balsby, AU Foto